Messi: 'Waarom zijn jullie niet eerder gekomen? Het is een circus'

Messi: 'Waarom zijn jullie niet eerder gekomen? Het is een circus'

05-09-2021 22:09
1

De wedstrijd tussen Brazilië en Argentinië is definitief gestaakt. Braziliaanse autoriteiten hebben dat veroorzaakt nadat zij tijdens de wedstrijd het veld opkwamen om vier spelers van Argentinië per direct uit het stadion te verwijderen.

Emiliano Martínez, Emiliano Buendia (Aston Villa), Cristian Romero en Giovani Lo Celso (Tottenham Hotspur) spelen in de Premier League en voor spelers uit Engeland geldt dat zij veertien dagen in quarantaine moeten. Dit is naar verluidt niet gebeurd.

Al is niet duidelijk of hier sprake is van opzet. In Argentijnse media wordt aangenomen dat er sprake is van een misverstand, Braziliaanse media melden juist dat de Argentijnen gesjoemeld hebben met gezondheidsverklaringen. De wedstrijd is evenwel stilgelegd. Na een paar minuten kwamen officials het veld op met de harde eis dat het betreffende kwartet per direct het stadion uit moest. 

Lionel Messi snapt niets van de situatie en noemt het 'een circus'. Hij liep samen met Dani Alves, voormalig ploeggenoot bij FC Barcelona, de catacomben in. "We zijn hier al drie dagen, wij wilden de wedstrijd spelen. Waarom zijn jullie niet eerder gekomen? Het is een circus", vroeg hij volgens lokale media aan een gezondheidsofficial.

De wedstrijd tussen Brazilië en Argentinië werd gespeeld in het kader van kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie