Westerlo mag zich opmaken voor mooie affiche na bekerzege

05-09-2021 18:45

Westerlo heeft zich geplaatst voor de volgende ronde in de Croky Cup. Het versloeg FC Luik met 1-3 en krijgt in de volgende ronde een eersteklasser tegen zich.

Na 25 minuten kwam FC Luik wel op voorsprong via Damien Mouchamps, maar nog voor de rust keerde Westerlo de scheve situatie om. Kyan Vaesen en Tuur Dierckx waren de doelpuntenmakers.

Dierckx kon in het slot van de wedstrijd ook nog de 1-3 maken. In de volgende bekerronde mogen ook de clubs uit 1A meedoen. Zaterdag konden ook RWDM en Lierse Kempenzonen zich al plaatsen voor die ronde, maar Waasland-Beveren werd uitgeschakeld na een nederlaag tegen FC Dender.

Ook in de competitie is Westerlo al op dreef. Het begon met een 7 op 9 en staat daarmee aan kop in 1B.