UPDATE: 'Lamkel Zé onthult medische testen bij DAC'

UPDATE: 'Lamkel Zé onthult medische testen bij DAC'

05-09-2021 17:43 Laatste update: 06-09-2021 09:25
17

Didier Lamkel Zé verlaat Royal Antwerp FC dan toch. De Kameroener trekt naar Slowakije, waar hij aan de slag gaat bij DAC.

Dat weet men bij Gazet van Antwerpen. Lamkel Zé mocht al lange tijd vertrekken bij Antwerp, maar op de Belgische deadline day werd er geen oplossing gevonden. Enkele transfermarkten waren echter nog open en daar heeft het Slovaakse DAC nu van geprofiteerd. Het haalt de Kameroener weg bij Antwerp.

Het gaat niet om een definitieve transfer, maar wel een uitleenbeurt naar de Slovaakse vice-kampioen. In Slovakije krijgt Lamkel Zé een nieuwe kans om zijn voetbalcarrière te herlanceren. Ook Boaviste toonde in de laatste uren van de transferperiode nog interesse, maar ving uiteindelijk bot.

In principe keert Lamkel Zé na het seizoen terug naar Antwerp, maar de kans is bijzonder klein dat hij ook nog in het shirt van The Great Old te zien zal zijn. Bij Antwerp heeft Lamkel Zé nog een contract tot medio 2023.

Update: Bij Het Nieuwsblad weet men dat Lamkel Zé momenteel in Slovakije is om de transfer af te ronden. De medische tests én presentatie staan nog gepland bij DAC, dat Lamkel Zé huurt van Antwerp. De Slovaakse club neemt ook het salaris van Lamkel Zé over bij Antwerp.

Update: Er bestaat nog weinig twijfel over dat Lamkel Zé binnenkort wordt voorgesteld bij DAC. Op Instagram plaatste de Kameroener alvast zelf een update en onthulde hij dat hij zijn medische tests bij de club heeft afgelegd.