Gomez ziet grote talenten bij RSC Anderlecht: Gaan we bij de grote clubs zien

Gomez ziet grote talenten bij RSC Anderlecht: "Gaan we bij de grote clubs zien"

Gepubliceerd: zaterdag 4 september 2021 om 19:14za 04-09-2021 om 19:14

RSC Anderlecht zag deze zomer met Albert Sambi Lokonga een jeugdproduct voor flink wat geld vertrekken, maar hoopt dat het in de toekomst nog enkele jeugdtalenten naar grote clubs ziet verhuizen. Volgens Sergio Gomez heeft paars-wit alvast enkele goudklompjes in de kern zitten.

De Spaanse flankspeler is nu even actief voor Anderlecht en heeft al zijn ploegmaats dan ook goed leren kennen. Volgens hem lopen er bij Anderlecht twee spelers rond die in de toekomst voor veel geld kunnen vertrekken bij Anderlecht.

"Er zijn verschillende namen die daarvoor in aanmerking komen", geeft hij aan bij EFE. "Yari Verschaeren en Anouar Aït El Hadj zijn bijvoorbeeld twee jonge spelers die al een hele poos bij de eerste ploeg zitten en stilaan grote stappen zetten. Ik denk dat we hen weldra bij grotere clubs zullen zien", klinkt het.

De inmiddels twintigjarige Verschaeren werd bestempeld als het toptalent van Anderlecht, maar zag zijn carrière door blessureleed geremd worden. Hij is ook nog steeds geen onbetwistbare basispion in het team van Vincent Kompany. Anouar Ait El Hadj brak vorig seizoen helemaal door bij Anderlecht, maar moet dit seizoen afrekenen met de concurrentie van Lior Refaelov.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws