De Ketelaere over toekomst: Ik hoop ooit naar het buitenland te gaan”

De Ketelaere over toekomst: "Ik hoop ooit naar het buitenland te gaan”

04-09-2021 18:00
11

Charles De Ketelaere is een talent van eigen bodem. De 20-jarige is vorig seizoen vanuit de jeugd doorgebroken bij Club Brugge. Tijdens deze interlandperiode heeft hij in een interview met Eleven Sports zich uitgesproken over zijn toekomst.

Tijdens het interview geeft De Ketelaere aan dat hij het moeilijk vindt om zijn dromen uit te spreken. Volgens de middenvelder bekijkt hij het liever per wedstrijd. Toch spreekt hij zich wel uit over wat hij het liefst wil: "Ik hoop ooit naar het buitenland te gaan om een grote carrière uit te bouwen."

Het maakt De Ketelaere verder niet uit in welke competitie dit is. “Ik wil het gevoel hebben dat ik alles uit mijn carrière heb gehaald”, vertelt hij. De 20-jarige middenvelder wilt vooral niet terugkijken op zijn carrière en spijt hebben van de dingen welke hij niet heeft gedaan.

De Ketelaere is dit seizoen goed begonnen. Zo heeft hij al drie doelpunten in zes wedstrijden gemaakt. Daarnaast heeft de aanvallende middenvelder ook twee assists op zijn naam staan. Na de interlandperiode zal hij met Club Brugge tegen KV Oostende spelen.