'Ik zei toen al dat ze in Barcelona nooit zo veel van Griezmann hielden als wij'

'Ik zei toen al dat ze in Barcelona nooit zo veel van Griezmann hielden als wij'

Gepubliceerd: zaterdag 4 september 2021 om 16:50za 04-09-2021 om 16:50

Enrique Cerezo, voorzitter van Atlético Madrid, heeft een boekje open gedaan over de transfer van Antoine Griezmann naar zijn club op Deadline Day. De Madrilenen haalden hun verloren zoon op huurbasis terug van FC Barcelona en hebben een optie tot koop bedongen.

Pas toen duidelijk werd dat Saúl Niguez op de slotdag van de transfermarkt aan Chelsea verkocht zou kunnen worden, kwam Griezmann weer in beeld. "We hadden er niet op gerekend", vertelde Cerezo aan El Larguero. "We hebben geluk gehad dat hij de komende twee jaar hier speelt en ik heb toen hij vertrok al gezegd dat ze in Barcelona niet zo veel van hem zouden houden als wij hier deden."

Of dat nu nog steeds zo is, is nog maar de vraag. De fans van Atlético waren kwaad toen Griezmann naar Catalonië vertrok en zijn verdeeld over zijn terugkeer. "Ik zou het begrijpen als er gefloten wordt, maar we zullen daar niets mee opschieten", zegt de voorzitter daarover. "Uiteindelijk willen wij een goede ploeg hebben en moet hij gaan presteren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws