Club Brugge brengt update over CL-ticketverkoop: voorrangsperiode loopt zondag af

Club Brugge brengt update over CL-ticketverkoop: voorrangsperiode loopt zondag af

04-09-2021 12:59 Laatste update: 13:01

Met Paris Saint-Germain, Manchester City en RB Leipzig oogt de tegenstand loodzwaar voor Club Brugge in de Champions League. Anderzijds levert dat wel drie uiterst aantrekkelijke affiches op voor de supporters. Club is dan ook volop bezig met de ticketverkoop.

Die verkoop ging vorige maandag al van start, maar nu heeft Blauw-Zwart een belangrijke update klaar op haar website. Voorlopig is de voorrangsperiode volop aan de gang. Dat betekent dat enkel huidige abonnementshouders tot nu toe een mini-abonnement voor de groepsfase van de CL konden aanschaffen. Die voorrangsperiode loopt nog door tot zondagavond om middernacht. 

Op dinsdag 7 en woensdag 8 september treedt vervolgens fase twee in. Aangezien de UEFA enkele plaatsen in de westtribune opeist, moeten abonnees uit die zone een mini-abonnement kopen in een andere tribune. Zij kunnen dat midden volgende week doen. Vrijdag 10 september gaat dan de vrije ticketverkoop van start. Belangrijke kanttekening: enkel mensen die voor 26 augustus al geregistreerd waren bij de Club-website, kunnen tickets aankopen.