Verlinden vindt nieuwe club: zoon van Dany verruilt Nederland voor Slowakije

Verlinden vindt nieuwe club: zoon van Dany verruilt Nederland voor Slowakije

03-09-2021 17:20
0

Thibaud Verlinden heeft Fortuna Sittard de rug toegekeerd. Dat heeft de club bekend gemaakt op de eigen kanalen. De 22-jarige aanvaller, de zoon van Club-Brugge-legende Dany, vertrekt naar DAC Dunajská Streda, dat uitkomt op het hoogste niveau in Slowakije.

In Slowakije is de transfermarkt nog open en dus mocht DAC nog zaken doen met Fortuna. Het heeft Verlinden, die nog een contract tot medio 2022 had, per direct overgenomen van de Eredivisionist. Het is niet duidelijk of de Slowaken een transfersom hebben betaald voor Verlinden.

Het verblijf van onze landgenoot in Midden-Limburg mag met recht een mislukking genoemd worden. Pas een half jaar geleden werd hij overgenomen van Stoke City, maar sindsdien kwam Verlinden tot maar zes invalbeurten in het team van trainer Sjors Ultee. In de negentig minuten die hem in totaal gegund waren, lukte een doelpunt maken niet.

Verlinden koos er al op jonge leeftijd voor om zijn opleiding bij Stoke City te volgen. Daar mocht hij ook enkele minuten maken in de Engelse Championship. Vorige zomer trok Verlinden vervolgens naar Sittard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie