'Club Brugge greep naast komst van Leeds United-winger Summerville'

'Club Brugge greep naast komst van Leeds United-winger Summerville'

Gepubliceerd: donderdag 2 september 2021 om 23:16do 02-09-2021 om 23:16

Met spelers zoals Kamal Sowah, Wesley Moraes en Owen Otasowie haalde Club Brugge flink wat jongens uit Engeland naar ons land. Zij waren niet de enigen die op het verlanglijstje van Blauw-Zwart stonden. Ook Leeds United-speler Crysencio Summerville stond op dat lijstje.

De Engelse journalist Peter O'Rourke weet namelijk dat Club Brugge deze zomer een poging heeft gewaagd om Summerville naar België te halen. Het dacht, net zoals Swansea, FC Groningen en Heerenveen aan een uitleenbeurt van de Nederlandse winger.

Bij Leeds United ziet coach Marcelo Bielsa echter veel toekomst in Summerville en heeft men dan ook besloten om de Nederlander in huis te houden. De negentienjarige Summerville, die in de zomer van 2020 overkwam van Feyenoord, mag nu hopen op kansen bij de A-kern van Leeds United.

Club Brugge bleef echter niet stil zitten en slaagde er toch nog in om verschillende flankspelers in huis te halen. Providence en Tibo Persyn werden gehuurd, terwijl Nusa, Maouassa en Sowah definitief werden overgenomen. Daarnaast trok het ook nog publiekslieveling Izquierdo aan, die bij Club Brugge mag revalideren en mogelijk nog een comeback maakt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws