Sagna spreekt over verhaal bij Club Brugge: Het was niet makkelijk

Sagna spreekt over verhaal bij Club Brugge: "Het was niet makkelijk"

02-09-2021 23:50

Club Brugge kende nog een bijzonder drukke transfer deadline day en haalde vier spelers in huis. Daarnaast deed het ook nog wat uitgaand werk en werd de 22-jarige Amadou Sagna verhuurd aan de Franse derdeklasser Stade Briochin. Daar probeert hij het voetbalgeluk weer te vinden.

De Senegalees werd in 2019 aangetrokken door Club Brugge, maar die transfer werd nooit echt een succes. Na enkele maanden bij de A-kern gezeten te hebben, werd Sagna verhuurd aan KV Oostende. Mede door het uitbreken van de coronacrisis kwam hij er echter niet aan de bak.

Sagna kreeg vorig seizoen ook een kans bij Club NXT, al verloor hij daar zijn basisplek. "Het was niet makkelijk bij Club Brugge", vertelt Sagna bij Le Télégramme. "Ik raakte snel geblesseerd aan de adductoren en stond drie maanden aan de kant. In december keerde ik terug, maar het was moeilijk om me in de groep te integreren."

"Daarna hebben ze me verhuurd aan Oostende", gaat Sagna verder. "Toen ik terugkeerde in Brugge, moest ik met de reserven spelen. Maar ik had nog steeds blessures", geeft hij aan. Bij Stade Briochin hoopt hij eindelijk door te breken. "Nu voel ik me fysiek wel goed."