Ten Hag verwacht veel van Ajax-aanwinst Daramy: 'Veel talent'

Ten Hag verwacht veel van Ajax-aanwinst Daramy: 'Veel talent'

Erik ten Hag heeft hoge verwachtingen van Ajax-aanwinst Mohamed Daramy. De oefenmeester van de Amsterdammers trapt echter wel op de rem en stelt dat de jonge Deen tijd nodig heeft om te wennen.

"Ik ken zijn kwaliteiten vanuit Kopenhagen, maar hij moet gaan integreren binnen Ajax", begint Ten Hag voor de camera van ESPN. "Ik heb hem nog niet op het trainingsveld gehad. De eerste keer dat we hem gaan meemaken op het trainingsveld, is twee dagen voor de volgende competitiewedstrijd. Daarom zei ik al: hij heeft de tijd nodig om te wennen. Aan zijn medespelers en onze manier van spelen. Maar dat hij talent heeft, dat is duidelijk."

Daramy, die ook in de belangstelling van Club Brugge stond, wordt in Denemarken gezien als een groot talent en dat heeft Ten Hag ook meegekregen. "Hij heeft veel indruk gemaakt bij Kopenhagen. Een rechtsbenige speler op links, die ook aan de rechterkant kan spelen. Hij heeft veel snelheid en goed overzicht in de eindfase. Hij wil groeien, als mens en als speler. We kijken ernaar uit om die samenwerking aan te gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie