Brys gelukkig met inhaalbeweging van OHL op transfermarkt: Nu is het aan ons

Brys gelukkig met "inhaalbeweging" van OHL op transfermarkt: "Nu is het aan ons"

Oud-Heverlee Leuven is één van de vele clubs die van de slotdag op de transfermarkt nog bijzonder bedrijvig uitpakte. In totaal stelde het nog drie nieuwe aanwinsten voor, met de nodige adelbrieven bovendien. Marc Brys kan dan ook niet anders dan tevreden reageren.

Met Sory Kaba (spits, FC Midtjylland), Mykola Kuharevych (spits, AC Troyes) en Runar Alex Runarsson (doelman, Arsenal FC) haalde OHL drie namen in huis die elk wel eens tot een vaste waarde kunnen uitgroeien. Tot grote vreugde van Brys, die benadrukt dat het bestuur wel degelijk een "inhaalbeweging" moest maken op transfervlak. Eerder verloren de Leuvenaars met onder meer Thomas Henry en Kamal Sowah immers al flink wat kwaliteit.

"Broodnodig", omschrijft Brys de versterking, waarna hij het bestuur bedankt. "Nu is het aan ons", weet de ervaren oefenmeester. Toch houdt de Antwerpenaar meteen een slag om de arm. "Al mag je uiteraard niet verwachten dat alles vanaf dag één op wieltjes zal lopen", aldus Brys. Door interlandverplichtingen zal hij de komende weken bovendien niet met een volledige groep kunnen trainen.

Uiteraard zou dat probleem zich niet stellen mochten de aanwinsten zich eind juni al aangediend hebben. Hen in de loop van het seizoen inpassen, kost altijd meer tijd, legt Brys uit. Dat betekent niet dat hij het OHL-bestuur niet kan volgen in haar aanpak, wel integendeel. "Ik snap ook wel dat transfers niet op bestelling komen en in het begin van de mercato swingden de prijzen de pan uit", beseft hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie