KV Mechelen tankt vertrouwen in oefenpot met Willem II dankzij ruime overwinning

KV Mechelen tankt vertrouwen in oefenpot met Willem II dankzij ruime overwinning

01-09-2021 17:02
0

Geen voetbal in de Jupiler Pro League door de interlandbreak, maar dat betekent niet dat onze Belgische clubs bij de pakken blijven zitten. Zo organiseerde KV Mechelen woensdagmiddag een oefenduel met het Nederlandse Willem II. Die resulteerde in een eenvoudige 4-1-zege.

KV Mechelen nam het heft meteen in handen in de vriendschappelijke wedstrijd. In het openingskwartier dwong het al drie goede kansen af, vooral onder aanvoering van een bedrijvige Geoffry Hairemans. Toch zorgde een ander duo voor het openingsdoelpunt: Onur Kaya loodste Joachim Van Damme (pas recent terug welkom bij de A-kern) door de buitenspelval en die laatste kopte slim binnen.

Malinwa behield ook na die voorsprong de controle en diepte de marge uit in de laatste vijf minuten voor de pauze. Opnieuw leverde Kaya een assist af, ditmaal voor Igor De Camargo, waarna Hairemans raak schoot in de verste hoek: 3-0. Na de onderbreking volgden de gebruikelijke wissels, waardoor het evenwicht in de partij hersteld werd. Beide ploegen konden zo nog één maal scoren, met Hugo Cuypers als gevierde man bij de Mechelaars. 

De Maneblussers tanken zo het nodige vertrouwen voor het vervolg van de competitie. Die hervat voor hen op zondag 12 september om 13u30. Dan wacht een verplaatsing naar RSC Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie