Hazard spreekt over toekomst bij Rode Duivels: “Dan is het mogelijk dat ik stop”

Hazard spreekt over toekomst bij Rode Duivels: “Dan is het mogelijk dat ik stop”

01-09-2021 13:46
13

Eden Hazard sprak met VTM Nieuws onder meer over zijn toekomst als Rode Duivel. De aanvaller van Real Madrid heeft geen gemakkelijke periode achter de rug met veel blessureleed.

Hazard blijft zeker nog Rode Duivel tot het WK in Qatar. “Tot en met Qatar (WK 2022, red.) blijf ik Rode Duivel, daarna weet ik het nog niet. In Qatar zal ik er zeker nog bij zijn. Daarna zal het afhangen van hoe ik me voel en blessure en zo. Het is mogelijk dat ik stop als Rode Duivel, het kan ook dat ik verderga, ik weet het nog niet.”

De Rode Duivel zal zijn keuze niet laten afhangen van anderen. “Het is een beslissing die ik zelf ga nemen, ik heb niemand nodig die zegt dat ik moet blijven. Het is mijn keuze. Komend seizoen bij Real Madrid zal niet de doorslag geven, want dat gaat goed zijn. Ik weet dat het een goed seizoen zal zijn. Voor mij, maar ook voor Real.”

Hazard is ook niet bang om te vechten om zijn plek bij Real. “Goals maken, matchen winnen, spelvreugde vinden, dribbelen. Ik weet heel zeker dat ik een goed seizoen ga spelen. Daar heb ik geen twijfels over. Op de bank zitten maakt deel uit van het voetbal, je moet werken om je plaats te verdienen. Real Madrid staat daarvoor gekend.”