CEO van Spartak laat zich uit over Caufriez-transfer: “Misschien was dit een fout

CEO van Spartak laat zich uit over Caufriez-transfer: “Misschien was dit een fout"

01-09-2021 13:28
10

Spartak Moskou kwam deze zomer shoppen bij STVV. Het plukte Maximiliano Caufriez weg op Stayen. De transfer deed in Rusland de nodige wenkbrauwen fronsen. Zelfs de CEO van Spartak liet zich niet erg positief uit over de komst van Caufriez.

Caufriez kwam als jeugdspeler uit voor RSC Anderlecht en Standard. Doorbreken als prof deed hij bij Waasland-Beveren. In september van vorig jaar haalde STVV de verdediger binnen. Deze zomer verkochten de Kanaries Caufriez voor 2,5 miljoen euro aan Spartak Moskou. 

In Rusland doen sommige mensen nu minachtend over de transfer. Qua uiterlijk wordt Caufriez blijkbaar vergeleken met Liverpool-legende Steven Gerrard. 'Het zou de enige reden zijn dat Spartak hem haalde', klinkt het negatief.

De Russische journalist Artur Petrosyan noteerde ook uit de mond van de CEO van Spartak een paar opvallende zinnen. "Misschien was dit een vergissing, maar laten we onszelf niet voor de gek houden. Ja, hij is van een mindere kwaliteit dan Samuel Gigot (ex-KV Kortrijk en ex-KAA Gent, nvdr). Maar laten we afwachten en kijken hoe het gaat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie