'Antwerp-tegenstander geeft bewust verkeerd adres om deal te dwarsbomen'

'Antwerp-tegenstander geeft bewust verkeerd adres om deal te dwarsbomen'

01-09-2021 13:10 Laatste update: 14:04
Bundesliga 8 Reacties

Eintracht Frankfurt heeft er op Deadline Day alles aan gedaan om een transfer van Filip Kostic naar SS Lazio te dwarsbomen. De tegenstander van Royal Antwerp FC in de Europa League gaf bewust een verkeerd mailadres op, zodat het kon zeggen dat Lazio nooit een bod gedaan heeft. 

Dat onthult de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Eintracht en Lazio waren dagenlang met elkaar aan het rollebollen over Kostic. De Duitse club vroeg volgens Di Marzio een bedrag van tien miljoen euro plus drie miljoen bonussen, daar waar Lazio twee miljoen aan bonussen bood.

Lazio deed per mail een aanbieding, maar Eintracht gaf bewust een verkeerd mailadres op zodat het tegen Kostic kon zeggen dat er nooit een officieel bod binnen is gekomen. Zaakwaarnemer Fali Ramadani kreeg lucht van de situatie en vertelde het verhaal aan zijn cliënt, die woest reageert en vervolgens wegbleef van de training. Lazio kreeg daarna wel het juiste mailadres en deed alsnog een officieel bod, dat door Frankfurt echter resoluut geweigerd werd.

Het is de vraag hoe Frankfurt de situatie denkt te kunnen lijmen. De speler vindt dat hij na drie seizoenen in Duitsland toe is aan een stap hogerop en wilde dolgraag naar Lazio.

In de Europa League speelt Antwerp op 30 september thuis tegen Frankfurt. De terugmatch in Duitsland is voorzien op 25 november. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie