Vernietigende uithaal naar dolend Arsenal: 'Welke speler wordt daar géén ramp?'

Vernietigende uithaal naar dolend Arsenal: 'Welke speler wordt daar géén ramp?'

01-09-2021 09:28
9

De zaakwaarnemer van Willian laat twee dagen na het vertrek van de Braziliaanse aanvaller naar Corinthians geen spaan heel van Arsenal. Volgens Kia Joorabchian klopt er niets van in het Emirates Stadium.

Arsenal nam Willian vorig jaar over van Chelsea, maar het huwelijk mislukte: de 33-jarige Braziliaan scoorde slechts één keer in 37 wedstrijden. Maandag koos hij het hazenpad naar Corinthians, waarmee hij Arsenal een kostenbesparing van 23,3 miljoen euro bezorgde. "Hij heeft vrijwillig zijn contract ingeleverd", vertelt Joorabchian aan talkSPORT. "Waarschijnlijk is hij daarmee één van de eerste spelers die dat doet."

Willian maakte geen moment indruk bij Arsenal en werd weggehoond door de supporters. Dat is volgens Joorabchian de schuld van de huidige Premier League-hekkensluiter. "Willian kwam voor het project, maar er was geen project. Welke speler die de afgelopen jaren naar Arsenal is gegaan, wordt géén ramp?", vraagt de invloedrijke zaakwaarnemer zich af. "Dit gaat niet over Willian. Er is iets grondig mis bij Arsenal en dit is slechts een stukje van de puzzel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s