'Beerschot hoopt achterhoede nog te versterken met ervaren Argentijn Burgos'

'Beerschot hoopt achterhoede nog te versterken met ervaren Argentijn Burgos'

31-08-2021 23:28
0

Na zes speeldagen draagt K. Beerschot V.A. de bedenkelijke rode lantaarn. De 5-2-nederlaag bij Sporting Charleroi maakte duidelijk dat de ploeg vooral achterin nog wat kwaliteit kan gebruiken. Wie weet komt die in extremis nog van Esteban Burgos.

Burgos is een 29-jarige Argentijn die momenteel nog onder contract staat bij SD Eibar. Volgens Het Nieuwsblad probeert Beerschot in het slot van de zomermercato echter nog hemel en aarde te verzetten om hem naar het Kiel te loodsen. In totaal slikten De Ratten al vijftien tegentreffers tijdens het lopende seizoen; geen enkele club in de Jupiler Pro League doet slechter.

De ervaren Burgos heeft alvast de nodige expertise opgebouwd om Beerschot te helpen. De voorbije twee seizoenen wisselde de mandekker bank en basis af bij Eibar, dat een opgemerkte passage doormaakte in La Liga. Inmiddels zijn de Basken echter gezakt naar het tweede niveau in Spanje. Met zijn 1,90 meter zou Burgos de nodige lengte meebrengen naar Antwerpen.

Bij Beerschot zou Burgos de opvolger kunnen worden van Dario van den Buijs. Die verkaste maandag nog naar het Nederlandse RKC Waalwijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie