UPDATE: ‘Ampomah wil weg uit B-kern en hoopt nog oplossing bij Antwerp’

UPDATE: ‘Ampomah wil weg uit B-kern en hoopt nog oplossing bij Antwerp’

31-08-2021 23:14 Laatste update: 31-08-2021 23:14
Jupiler Pro League 4 Reacties

Royal Antwerp FC heeft er een erg bewogen transferzomer opzitten. Op de slotdag van de mercato wil het die in stijl afronden, maar dat loopt niet van een leien dakje. Het blijft wachten op een handtekening van Ally Samatta en ook aan uitgaande zijde is het windstil.

Zo meldt Gazet van Antwerpen dat Antwerp maar geen oplossing weet te vinden voor Nana Ampomah en Guy Mbenza. Beide aanvallers passen niet in de plannen van nieuwe coach Brian Priske, zeker niet na de karrenvracht aan versterkingen die deze zomer neerstreken op de Bosuil. Voor Mbenza was onder meer RFC Seraing geïnteresseerd, maar die overeenkomst kwam niet van de grond. Naar alle waarschijnlijkheid zullen Ampomah en Mbenza dan ook in Deurne-Noord blijven.

Rond Abdoulaye Seck duikt dan weer een omgekeerd verhaal op. Zo laat in de transferperiode wil Antwerp haar King Kong niet meer laten vertrekken, al had Fortuna Düsseldorf duidelijk andere plannen. De Duitsers meldden zich nog in Antwerpen om een transfer te bespreken, maar daar wilde The Great Old niet meer over onderhandelen. Intussen is de transfermarkt in Duitsland ook al gesloten, want de poorten gingen er om 18u dicht. Seck blijft dus bij de oudste club van het land.

Update: Guy Mbenza lijkt op weg naar het Marokkaanse Wydad en ook Nana Ampomah hoopt dat er nog een oplossing uit de bus valt bij Antwerp. Momenteel zit hij in de B-kern, maar een oplossing uit Turkije behoort nog tot de opties, dat meldt Het Nieuwsblad. De transfermarkt sluit daar morgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie