'Noa Lang blijft nog een jaar bij Club Brugge'

'Noa Lang blijft nog een jaar bij Club Brugge'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 22:47di 31-08-2021 om 22:47

De supporters van Club Brugge kunnen op twee oren slapen. Noa Lang zal ook in de laatste minuten van de zomerse transferperiode niet vertrekken. Volgens Voetbal International blijft de Nederlander zelfs tot het einde van het seizoen bij Club Brugge.

Tijdens VI Live op de laatste dag van de transferperiode lieten onze Nederlandse collega's verstaan dat zij contact had gehad met de omgeving van Lang. Volgens VI blijft Lang niet alleen deze zomer bij Club Brugge, maar ook nog het hele seizoen.

Vorig seizoen had Lang in zijn debuutjaar bij Club Brugge een groot deel in het kampioenschap van Club Brugge. Het was evenwel onvoldoende om opgeroepen te worden voor het Nederlandse elftal. Naar verluidt vond de speler dat niet zo leuk en hoopte hij een stap te zetten om zich in de kijker te spelen van Louis van Gaal.

Ondanks dat Lang een sterk seizoen speelde, kwam er weinig interesse voor de winger naar buiten. Leeds leek lang het meest concreet, maar die club besliste om Daniel James van Manchester United over te nemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws