Dessers ziet het zitten bij Feyenoord: 'Ik zie jullie snel bij de cornervlag'

Dessers ziet het zitten bij Feyenoord: 'Ik zie jullie snel bij de cornervlag'

31-08-2021 22:47
2

Cyriel Dessers ruilt België voor de tweede keer in zijn loopbaan in voor Nederland. Bij KRC Genk wist de goaltjesdief de verwachtingen niet in te lossen. Na de komst van Iké Ugbo werd dan ook naar een oplossing gezocht. Die komt er dankzij Feyenoord.

De Nederlandse traditieclub maakte dinsdagavond bekend dat het Dessers voor één seizoen huurt van Genk, volgens die laatste mét aankoopoptie. Onze landgenoot is opgetogen met zijn terugkeer naar onze noorderburen. 'Ik ben serieus heel trots en blij dat ik bij een grote club als Feyenoord voor mijn kans kan gaan', schrijft hij op zijn Twitter-profiel.

Naar goede gewoonte kan er bij Dessers ook een kwinkslag van af. 'Ik zie jullie snel bij de cornervlag om een goaltje te vieren', knipoogt hij naar de Rotterdamse fans. Twee seizoenen terug deed Dessers het uitstekend in de Eredivisie door vijftien keer te scoren voor Heracles Almelo. Genk zag in hem een nieuwe aanvalsleider, maar verder dan zeven treffers en een invallersstatuut kwam hij niet in de mijnstad, mede door de glansprestaties van Paul Onuachu.