OFFICIEEL: Zaterdag nog goed voor ferme blunder, nu stuurt Charleroi Keita weg

OFFICIEEL: Zaterdag nog goed voor ferme blunder, nu stuurt Charleroi Keita weg

Aboubakar Keita heeft er een bewogen vierdaagse opzitten. Zaterdag mocht hij zijn debuut vieren voor Sporting Charleroi, maar ging hij kapitaal in de fout. Vier dagen later gaat de 23-jarige Ivoriaan tijdelijk aan de slag bij een nieuwe club: RWDM.

Charleroi maakt dat nieuws zelf bekend via haar officiële kanalen. Het tijdelijke vertrek van Keita is best opvallend, aangezien De Carolo's hem in juni pas wegplukten bij Oud-Heverlee Leuven. De controlerende middenvelder kreeg in de voorbereiding enkele kansen van William Still, maar moest in de Jupiler Pro League tot speeldag zes wachten op zijn eerste minuten.

Die kreeg Keita afgelopen zaterdag, zeven minuten om precies te zijn. Die invalbeurt draaide echter faliekant uit. Charleroi won weliswaar met comfortabele 5-2-cijfers van hekkensluiter K. Beerschot V.A., maar de debutant ging gruwelijk in de fout, toen hij een terugspeelbal zomaar onder zijn voet door liet rollen in eigen doel. Toch lijkt Charleroi nog steeds in hem te geloven. Op de website gaat het immers enkel om een uitleenbeurt, zonder aankoopoptie met andere woorden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie