'PSG en Sporting Portugal bereiden twee onderlinge deals voor'

'PSG en Sporting Portugal bereiden twee onderlinge deals voor'

31-08-2021 20:04

Paris Saint-Germain gaat zaken doen Sporting Portugal, meldt Fabrizio Romano. De Parijzenaren gaan talent Nuno Mendes voor zeven miljoen euro huren van de Portugese kampioen. Sporting en PSG zijn ook in gesprek over Pablo Sarabia, die de omgekeerde weg moet bewandelen.

Persoonlijk is Mendes er ook uit met PSG. De nummer twee van Frankrijk kan de negentienjarige linksback na een seizoen definitief overnemen voor veertig miljoen euro. Het papierwerk zal de komende uren in orde gemaakt worden, waarna de transfer officieel is.

Mogelijk gaat Sporting, dat op 15 september tegen Ajax speelt, nog een speler terugkrijgen van PSG. De club uit Lissabon onderhandelt over Sarabia, die mag vertrekken uit Parijs. Het is niet duidelijk of Sporting de Spaanse aanvaller wil huren of kopen.

Mendes was normaliter een vaste waarde bij Sporting. Hij miste echter de eerste duels van het seizoen door een enkelblessure. Toen hij weer fit was, knokte de Portugees zich weer in de basis. In de duels dat Mendes niet beschikbaar was, stond Rúben Vinagre op zijn positie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s