OFFICIEEL: Kaba moet Henry bij Oud-Heverlee Leuven doen vergeten

OFFICIEEL: Kaba moet Henry bij Oud-Heverlee Leuven doen vergeten

31-08-2021 18:17 Laatste update: 18:20
2

Oud-Heverlee Leuven heeft de opvolger voor Thomas Henry gevonden. Het shopt bij het Deense FC Midtjylland en haalt Sory Kaba in huis.

Dat meldt Oud-Heverlee Leuven via de officiële kanalen. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Midtjylland. De Leuvenaren konden ook een aankoopoptie bedingen in het huurcontract. Bij OHL moet Kaba het vertrek van Thomas Henry naar Venezia opvangen.

Vorig seizoen was de Guineeër goed voor veertien doelpunten in 42 wedstrijden. Hij werd in het verleden ook al genoemd bij onder andere Club Brugge, maar kiest dus voor OHL. Daar zal hij ook de concurrentie moeten aangaan met Kaveh Rezaei.

"OH Leuven wilde me heel erg graag en dat trok me over de streep", reageert Kaba. "Vanmorgen praatte ik met Dion Cools, waarmee ik samenspeelde bij Midtjylland. Hij kent OH Leuven uiteraard erg goed en sprak heel lovende woorden over de club. Ik ben een ambitieuze jongen en proef veel ambitie bij OH Leuven. Dit lijkt me dan ook de ideale plek om te groeien."