Telegraaf: Ajax kan Onana alsnog slijten, Villarreal én Barcelona informeren

Telegraaf: Ajax kan Onana alsnog slijten, Villarreal én Barcelona informeren

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 13:50di 31-08-2021 om 13:50

FC Barcelona en Villarreal hebben geïnformeerd naar Ajax-doelman Andre Onana. Dat meldt het Nederlandse De Telegraaf. De winnaar van de Europa League heeft zich ook gemeld in Amsterdam. Een transfer is echter onzeker. Hetzelfde geldt voor David Neres.

De Telegraaf komt dinsdagmiddag met een uitgebreide transferupdate over Onana en Neres. Voor de doelman uit Kameroen was er de laatste dagen genoeg interesse. Olympique Lyon en OGC Nice kregen echter nul op het rekest van Onana. Villarreal én zijn oude club Barcelona informeerden naar zijn status. Villarreal meldde zich ook daadwerkelijk in Amsterdam.

Barcelona en Villarreal kunnen echter pas doorpakken als een aantal spelers op Deadline Day nog vertrekt. Alleen dan ontstaat er financiële ruimte en wordt de Spaanse salarislimiet niet gebroken. 'Achter de schermen wordt er geknokt om nog een deal te maken, maar de tijd dringt', schrijft De Telegraaf. De NOS meldde dinsdag op basis van bronnen rond Onana dat de doelman in elk geval tot de winter bij Ajax blijft. Hij mag vanaf 4 september weer meetrainen.

David Neres
Rond Neres blijft het angstvallig stil: Ajax lijkt volgens De Telegraaf zijn hand te hebben overspeeld, want vorige week waren een Italiaanse en Duitse topclub nog voor de Braziliaan in de markt. Neres mag weg, omdat hij op alle posities voorin de derde keus is. 'Alleen een verhuur (met eventueel een optie tot verplichte koop) zou een vertrek van Neres voor 1 september nog mogelijk maken', aldus De Telegraaf. 'Tenzij zich een last-minute-koper aandient.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws