De Witte na kritiek op KAA Gent: Daar had ik het moeilijk mee, ja

De Witte na kritiek op KAA Gent: "Daar had ik het moeilijk mee, ja"

31-08-2021 12:39
7

De zon schijnt opnieuw boven de Ghelamco Arena. De 6-1 tegen Club Brugge heeft heel wat goed gemaakt. Voorzitter Ivan De Witte hoopt dat de zware kritiek op zijn club nu even gaat liggen. 

De Witte vindt dat de club nog altijd uitstekend werkt. "Vorige week stond er in de krant een artikel over de financiers achter het Belgisch voetbal. Bij sommigen daarvan moest ik mijn wenkbrauwen fronsen. Dan mogen we fier zijn dat AA Gent enkel zijn eigen middelen gebruikt. Dat was zelfs in Covid-tijden het geval. Ik vind dat we daar te weinig waardering voor gekregen hebben", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

KAA Gent kijkt nog altijd positief naar de toekomst. "Kijk eens vanop een afstand naar het parcours dat we als club hebben afgelegd. Van een club in volle schulden, naar een club die niet alleen gezond is, maar de laatste vijf à zeven jaar de tweede Belgische club, ook op vlak van resultaten in Europa. In één pennentrek trokken sommigen daar een streep onder. Daar had ik het moeilijk mee, ja."

KAA Gent kan nu even uitblazen tijdens de interlandbreak. Op 12 september volgt dan de volgende wedstrijd tegen Sporting Charleroi.