KV Oostende reageert op champagne-gate: 'Een misverstand'

KV Oostende reageert op champagne-gate: 'Een misverstand'

31-08-2021 12:17 Laatste update: 12:21
2

KV Oostende heeft gereageerd op een opvallend bericht uit Het Nieuwsblad. Daar wordt beweerd dat de refs bestolen zijn tijdens de match tegen Zulte Waregem. Een misverstand, vertelt de club zelf. 

Ref Bram Van Driessche en zijn assistenten brachten een fles champagne mee naar Oostende, maar die verdween tijdens de match uit de koelkast. Uiteindelijk kwam de fles toch weer terecht, maar toch is er een verslag opgemaakt voor het Bondsparket.

KV Oostende reageert nu ook zelf. 'KVO benadrukt dat het om een misverstand gaat en heeft ook onmiddellijk de situatie rechtgezet en zich onmiddellijk na de wedstrijd verontschuldigd bij de wedstrijdofficials voor de ontstane verwarring. Wij zijn als club steeds te vinden voor ludieke acties maar vanzelfsprekend zou de club nooit zo ver gaan diefstal te plegen', staat te lezen.

KV Oostende beseft dat de relatie met de refs sowieso beter moet. 'Wij willen deze zaak dan ook achter ons laten en ons focussen op het verbeteren van de gespannen relaties met de scheidsrechters.