Dochter Vanden Stock komt met gek bericht: ‘Nog eens goed voetbal in Brussel’

Dochter Vanden Stock komt met gek bericht: ‘Nog eens goed voetbal in Brussel’

31-08-2021 10:00 Laatste update: 10:18
18

Claire Vanden Stock, minderheidsaandeelhouder van Anderlecht en dochter van oud-president Roger Vanden Stock, heeft met een opvallende Instagram-post zich laten opmerken.

Zo was Vanden Stock het afgelopen weekend te gast bij Union. Daar zag ze hoe de promovendus met een indrukwekkende prestatie Standard over de knie legde. De minderheidsaandeelhouder was duidelijk onder de indruk, zo blikte ze op Instagram terug op de partij. ‘Het doet deugd om te zien dat we nog kunnen voetballen in Brussel.’

Opvallende woorden, daarmee lijkt ze namelijk te zeggen dat er op Anderlecht geen voetbal te bewonderen is. Erg diplomatisch is het uiteraard niet, zeker omdat Anderlecht op een constructieve manier wil samenwerken met de B-aandeelhouders om tot de nodige kapitaalsverhoging te komen. Haar uitspraken werden dan ook niet erg positief onthaald door een deel van de achterban.

Een drama is het echter ook niet, zo weet Het Laatste Nieuws dat het aandelenpakket van Vanden Stock bij Anderlecht fel is verminderd.  Ze is dan ook nauwelijks betrokken bij de onderhandelingen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claire Vanden Stock (@claire_vdstock)