LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals op een rij

LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals op een rij

31-08-2021 09:00 Laatste update: 21:18
11

De telefoons staan roodgloeiend, de faxen moeten nog één keer van stal, de pennen wachten op papier, spelers bewijzen zich nog snel fysiek, managers hopen om binnen te lopen, clubs zoeken nog minstens één witte merel, kortom Transfer Deadline Day. Mis niets van de laatste transfers van de zomermercato van het seizoen 2021 - 2022. Volg alles LIVE op VoetbalPrimeur.be.

 

In België is de transfermarkt nog open tot dinsdag 23.59. Willen clubs uit de Jupiler Pro League nog iemand aantrekken, dan zullen ze snel moeten zijn. Ook in de meeste Europese (top)competities sluit de markt op hetzelfde moment als in ons land.

Zowel in België als in het buitenland wordt nog vuurwerk verwacht. KAA Gent wil Ilombe Mboyo (STVV) terug in huis halen. RSC Anderlecht gaat voor Ajax-verdediger Lisandro Magallán. Royal Antwerp FC zet in op recordaankoop Arthur Cabral. KRC Genk kan dan weer Daniel Muñoz en Stephen Odey verliezen. En tovert Club Brugge nog iets uit de hoge hoed?

Over de grenzen heen heeft Real Madrid Kylian Mbappé uit het hoofd gezet, maar probeert het met Eduardo Camavinga toch nog een Fransman te strikken. Volg in de LIVEblog van VoetbalPrimeur.be de laatste ontwikkelingen op het gebied van transfers.