'Real schakelt door na Mbappé-nieuws en gaat voor Camavinga'

'Real schakelt door na Mbappé-nieuws en gaat voor Camavinga'

30-08-2021 23:58
2

Niet Kylian Mbappé, maar Eduardo Camavinga moet vlak voor het sluiten van de transferdeadline de topaanwinst van Real Madrid worden. Volgens Franse media is de Koninklijke in een vergevorderd stadium met de talentvolle verdedigende middenvelder. 

De 18-jarige middenvelder staat te boek als één van de grootste talenten van Europa en alle topclubs stonden voor hem in de rij. Real lijkt nu de beste papieren te hebben, want volgens Canal Plus en Fabrizio Romano wordt er onderhandeld met Stade Rennais en is een deal dichtbij. De transfersom zou rond de dertig miljoen euro bedragen.

Ondertussen zou de medische keuring van de jonge Fransman met Angolese roots al ingepland zijn. De ploegmaat van Jérémy Doku had nog een contract tot medio 2022 in Bretagne en had ervoor kunnen kiezen om de volgende zomer transfervrij weg te gaan, maar hij vertrekt liever meteen naar Madrid. Daarmee levert hij zijn club ook nog een mooi zakcentje op.

Een eventuele transfer zou betekenen dat Vitesse dit Conference League-seizoen niet met Camavinga te maken krijgt. De Arnhemmers zitten in dezelfde poule als Rennes, maar hebben een zorg minder als zou blijken dat het toptalent inderdaad naar Real Madrid verkast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s