OFFICIEEL: Anderlecht verbreekt ook contract Adzic, weg naar PEC ligt open

OFFICIEEL: Anderlecht verbreekt ook contract Adzic, weg naar PEC ligt open

30-08-2021 23:40 Laatste update: 30-08-2021 23:40
4

RSC Anderlecht staat op het punt om definitief afscheid te nemen van Luka Adzic (22). De vleugelaanvaller gaat dra een contract tekenen bij het Nederlandse PEC Zwolle. Dat meldt RTV Oost. 

PEC is naarstig op zoek naar aanvallende versterking en heeft met Adzic een eerste oplossing binnen. De vleugelaanvaller zal, zo schrijft RTV Oost, dinsdag gepresenteerd worden en voor één seizoen tekenen in Nederland. Verder staat er een optie voor nog één jaar in de verbintenis die de 22-jarige Serviër gaat tekenen.

Adzic is geen onbekende voor de Eredivisie. Vorig seizoen speelde hij een half jaar op huurbasis voor FC Emmen en kwam hij in twaalf wedstrijden tot drie doelpunten. Een seizoen eerder speelde hij ook al tijdelijk in Drenthe, maar toen stokte de teller al op drie officiële wedstrijden. Anderlecht laat de Serviër nu definitief gaan.

Update: Niet alleen het contract van Bubacarr Sanneh is verbroken, maar ook Luka Adzic verlaat Anderlecht gratis, dat staat te lezen op de webstek van paars-wit. De weg naar Nederland en PEC Zwolle lijkt nu volledig open te liggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie