Goed nieuws voor CR7, maar slecht nieuws voor Lang: 'Leeds bereikt akkoord'

Goed nieuws voor CR7, maar slecht nieuws voor Lang: 'Leeds bereikt akkoord'

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 21:45ma 30-08-2021 om 21:45

Daniel James is op weg naar Leeds United en dat is goed nieuws voor Cristiano Ronaldo. Door de aanstaande transfer van de vleugelaanvaller lijkt rugnummer zeven bij Manchester United beschikbaar te komen voor de Portugees.

Transferexpert Fabrizio Romano laat weten dat United en Leeds eruit zijn en er een akkoord is over een transfersom van 28 miljoen euro. Daarnaast zullen diverse bonussen onderdeel uitmaken van de deal. De vleugelaanvaller uit Wales is ook persoonlijk akkoord met Leeds, dat hem een paar jaar geleden ook al wilde halen. Toen was Man United daadkrachtiger.

Collega Nicoló Schira weet te melden dat het afronden van die transfer goed nieuws is voor Ronaldo. Edinson Cavani, nu nog houder van het rugnummer 7 bij United, zou namelijk nummer 21 van James over kunnen nemen en daarmee ruimte maken voor CR7. Het fameuze shirt zou daardoor alsnog bij de onlangs aangetrokken Portugees terecht kunnen komen.

Slecht nieuws voor Lang
Voor Noa Lang kan de transfer van James naar Leeds wel eens slecht nieuws kunnen betekenen. Leeds toonde immers interesse in Lang, maar James kan op dezelfde positie spelen als Lang. Het lijkt er dus op dat Lang deze zomer bij Club Brugge blijft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws