UPDATE: ‘Anderlecht staat op het punt om Nkaka en Dauda uit te lenen’

UPDATE: ‘Anderlecht staat op het punt om Nkaka en Dauda uit te lenen’

30-08-2021 21:15 Laatste update: 31-08-2021 16:30
9

Ook dit seizoen rekent men bij RSC Anderlecht niet op de diensten van Aristote Nkaka. Volgens Het Nieuwsbad heeft paars-wit nu een oplossing gevonden voor de middenvelder. Nkaka is op weg naar Waasland-Beveren.

Anderlecht zal Nkaka opnieuw verhuren. De voorbije seizoenen verhuurde Anderlecht de speler al aan UD Almería, Racing Santander en SC Paderborn. Waasland-Beveren kan tot het einde van dit seizoen een beroep doen op de 25-jarige middenvelder.

In de Proximus League kan Nkaka zich terug in de kijker spelen. De Waaslanders staan momenteel tweede in 1B met zes punten uit drie wedstrijden. Afgelopen weekend won Waasland-Beveren met 0-4 van Royal Excel Moeskroen.

Nog altijd geen Anderlecht-debuut
In de zomer van 2019 nam Anderlecht Nkaka over van KV Oostende. Bij de A-ploeg van paars-wit speelde Nkaka evenwel nog geen enkele minuut in een officiële wedstrijd. Bij Anderlecht ligt Nkaka nog tot medio 2023 onder contract.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws staat RSC Anderlecht op het punt om Nkaka en Dauda uit te lenen. Waasland-Beveren neemt Nkaka tijdelijk over en Dauda gaat aan de slag bij Spaanse tweedeklasser Cartagena waar ook al Andy Kawaya speelt.