'Mogelijk toch nog een vertrekker bij Ajax: Tagliafico op weg naar uitgang'

'Mogelijk toch nog een vertrekker bij Ajax: Tagliafico op weg naar uitgang'

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 18:16ma 30-08-2021 om 18:16

De kans bestaat dat Ajax nog afscheid gaat nemen van Nicolas Tagliafico. De club heeft met West Ham United een akkoord bereikt over de transfersom.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax en West Ham zijn het eens over een bedrag van twaalf miljoen euro. Tagliafico moet wel nog een akkoord bereiken met The Hammers. Dat is geen uitgemaakte zaak. West Ham deed Tagliafico een eerste voorstel voor contract voor vier jaar, maar dat werd geweigerd. Zijn management wacht nu op een verbeterde aanbieding. Tagliafico's zaakwaarnemer is inmiddels in Amsterdam om de deal rond te maken.

Tagliafico wil de transfer graag maken en hoopt dat West Ham voor het sluiten van de transfermarkt met een nieuwe aanbieding komt. Hij heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. De Argentijn stond open voor een vertrek bij Ajax. Dat was vorig jaar ook al zo, maar toen wist Ajax zijn contract te verlengen. 

De Amsterdammers hebben aangegeven mee te willen werken aan een vertrek van Tagliafico, die in 2018 de overstap van Independiente naar Ajax maakte voor het bedrag van vier miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws