Delcroix succesvol onder het mes, maar Anderlecht moet verdediger maanden missen

Delcroix succesvol onder het mes, maar Anderlecht moet verdediger maanden missen

30-08-2021 17:00 Laatste update: 17:15
4

Het zal nog even duren alvorens Hannes Delcroix terug op de velden van de Jupiler Pro League is te zien. Dat bevestigde RSC Anderlecht maandag. Paars-wit liet ook weten dat de verdediger ondertussen succesvol onder het mes is gegaan.

'Hannes Delcroix liep vorige week op training een blessure op aan de knie. Onze verdediger onderging maandag met succes een ingreep en zal enkele maanden buiten strijd zijn', deelde Anderlecht maandag mee.  

Voor Anderlecht en Delcroix is de blessure natuurlijk vervelend. De verdediger paste dit seizoen immers in de plannen van trainer Vincent Kompany en werd ook net opgeroepen door Belgisch bondscoach Roberto Martinez. De interlands gaan nu aan de neus van Delcroix voorbij. Anderlecht heeft ondertussen beslist om een nieuwe verdediger in huis te halen. Paars-wit zal Lisandro Magallán van Ajax huren tot het einde van het seizoen.

Bij Anderlecht kan Delcroix rekenen op de nodige steun. 'Delcroix zal uiteraard optimaal bijgestaan worden in zijn revalidatie door de medische staff van RSC Anderlecht', stelt Anderlecht immers nog.