'Boya verlaat Antwerp en zoekt speelminuten bij Zulte Waregem'

'Boya verlaat Antwerp en zoekt speelminuten bij Zulte Waregem'

30-08-2021 10:15 Laatste update: 10:20
2

Voor Frank Boya is het verhaal bij Royal Antwerp FC mogelijk al afgelopen. De middenvelder kan in ons land blijven, waar hij wordt uitgeleend aan Zulte Waregem.

Dat meldt men bij Het Nieuwsblad. Boya was al even overbodig geworden bij Antwerp en kon na de komst van onder andere Radja Nainggolan zeker niet meer rekenen op speelminuten bij de club. Antwerp zocht naar een oplossing en heeft die gevonden bij Zulte Waregem.

De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Essevee, dat ook een aankoopoptie wist te bedingen. Bij de ploeg van Francky Dury moet hij voor de nodige versterking op het middenveld zorgen en de concurrentie aangaan met onder andere David Hubert en Ibrahima Seck.

De 25-jarige Boya brak door bij Moeskroen, dat hij afgelopen zomer verliet voor Antwerp. Die transfer werd geen succes. Hij kwam amper in actie voor The Great Old en speelde uiteindelijk maar negentien partijen voor de club. Dit seizoen zat er slechts een invalbeurt van acht minuten in voor Boya.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie