Update: 'Na zware blessure Delcroix trekt Anderlecht Magallan aan'

Update: 'Na zware blessure Delcroix trekt Anderlecht Magallan aan'

30-08-2021 08:00 Laatste update: 09:23
4

Het verdict voor Hannes Delcroix is hard. Er werd bij RSC Anderlecht gevreesd voor een zware blessure van de verdediger en die vrees is ook werkelijkheid geworden. De verdediger staat maanden aan de kant.

Bij La Dernière Heure klinkt het dat Delcroix dan toch een zware blessure aan de knie heeft opgelopen en lange tijd buiten strijd zal zijn. Maandag ging er duidelijkheid komen over een eventuele operatie voor Delcroix. Die duidelijkheid is er nu. De verdediger moet onder het mes en is enkele maanden buiten strijd.

Anderlecht lijkt dus de transfermarkt op te gaan en een nieuwe verdediger te halen. Dat kan Lisandro Magallan worden, die in verband wordt gebracht met een tijdelijk vertrek bij Ajax. De 27-jarige Argentijn moet voor meer ervaring zorgen achterin en de strijd aangaan met Wesley Hoedt en Taylor Harwood-Bellis.

Toch is de komst van Magallan nog niet helemaal zeker. Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat men er bij Anderlecht nog niet helemaal van overtuigd is dat paars-wit ook een extra verdediger nodig heeft. Zeker na de Europese uitschakeling, waardoor Anderlecht ook geen al te druk programma meer heeft.

Update: Het Laatste Nieuws keert op de stappen terug en geeft aan dat Magallan nu toch richting Anderlecht trekt. De verdediger wordt geleend van Ajax en zal ook de laatste versterking van Anderlecht worden deze transferperiode.