Toch domper voor KAA Gent: 'Blessure Vadis, mogelijk enkele weken out'

Toch domper voor KAA Gent: 'Blessure Vadis, mogelijk enkele weken out'

30-08-2021 08:15
5

Veel lachende gezichten bij KAA Gent na de overwinning tegen Club Brugge, al was er ook één kleine domper op de feestvreugde. Vadis Odjidja viel opnieuw uit met een blessure en staat mogelijk even aan de kant.

Het blijft een oud zeer bij Odjidja, die opnieuw een blessure opliep bij KAA Gent. "Odjidja was een risico, samen met Depoitre", gaf Hein Vanhaezebrouck aan na de wedstrijd tegen Club Brugge. "Vadis kon zaterdag nog niets doen en ook in de opwarming was er twijfel. Hij heeft het toch geprobeerd", klonk het tegenover Het Laatste Nieuws.

Een gok bij KAA Gent, die uiteindelijk dus ook fout afliep. Vadis heeft een blessure opgelopen aan de hamstrings en is mogelijk even uit de roulatie. "Ik hoop dat we hem niet kwijt zijn voor een aantal weken", gaf Vanhaezebrouck nog aan.

Als geluk bij een ongeluk komt de interlandbreak er nu aan en krijgt Vadis dus ook de tijd om te herstellen. De eerstvolgende wedstrijd van KAA Gent is op 12 september. Dan neemt het het in eigen huis op tegen Sporting Charleroi.