Frey nu al terug bij Antwerp: Zelfs de kinesisten waren verbaasd

Frey nu al terug bij Antwerp: "Zelfs de kinesisten waren verbaasd"

30-08-2021 07:45

Het mag gerust een mirakel genoemd worden, de terugkeer van Michael Frey bij Royal Antwerp FC. De aanvaller deed zijn bijnaam 'The Tank' alle eer aan en was pas enkele weken na zijn blessure al terug op het veld bij Antwerp te zijn.

Op 13 augustus liep het fout af voor Frey en moest hij tegen Sporting Charleroi vervroegd naar de kant. Een klein breukje in de linkerknie en een inactiviteit van twee tot drie maanden werd voorspeld. Twee weken later staat hij weer op het veld én wist hij te scoren.

"Never six weeks, Ik ben nooit zes weken out", lachte Frey bij Het Laatste Nieuws. Het mag gerust een mirakel genoemd worden dat Frey plots terug op het veld staat. Ook zijn coach was onder de indruk. "Hij is een ongelofelijke mens. Die werkt zo hard, elke dag opnieuw, op de club en thuis. Hij is écht een beest", gaf Brian Priske aan. "Zelfs de kinesisten waren een beetje verbaasd dat hij zo snel terug is."

Bij Antwerp klonk het de voorbije dagen nog dat er door de blessure van Frey mogelijk een spits ging worden aangetrokken. Daar lijkt nu niets meer in huis van te gaan komen.