'KAA Gent wil Mboyo (STVV) en Trebel (RSC Anderlecht) nog in huis halen'

'KAA Gent wil Mboyo (STVV) en Trebel (RSC Anderlecht) nog in huis halen'

Na de vreugde van de zege tegen Club Brugge kunnen er bij KAA Gent in het slot van de zomertransferperiode nog enkele transfers gebeuren. Zo worden anciens Ilombe Mboyo en Adrien Trebel aan de Buffalo's gelinkt.

Hein Vanhaezebrouck is nog niet helemaal tevreden over zijn kern en wil die – mede door het Europese verhaal – graag nog wat breder zien. Hij aast dus op extra versterking. Volgens Het Nieuwsblad kunnen dat zowel Mboyo als Trebel gaan worden.

Mboyo kwam eerder al uit voor KAA Gent, tussen 2011 en 2013, en kan nu terugkeren naar de club. De 34-jarige aanvaller werd pas in januari overgenomen door STVV, maar kan daar alweer vertrekken. STVV en Gent onderhandelen momenteel over de transfer. Bij de Buffalo's moet hij de concurrentie aangaan met onder andere Laurent Depoitre en Darko Lemajic.

Naast Mboyo kan ook Trebel richting KAA Gent trekken. Vanhaezebrouck is al langer een fan van Trebel en wilde hem voor zijn transfer naar RSC Anderlecht al naar de Ghelamco Arena halen. Paars-wit zoekt ook naar een oplossing voor Trebel, die ook hoopt op een transfer naar Gent. Hij werd al gespot op een wedstrijd van de Gentse beloften en wil deze zomer dan ook nog graag vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie