'Suzuki weigert Club Brugge en Anderlecht, spits droomt van grote competitie'

'Suzuki weigert Club Brugge en Anderlecht, spits droomt van grote competitie'

30-08-2021 09:16 Laatste update: 29-08-2021 18:30
4

STVV is nog steeds bezig met het zoeken naar een oplossing voor Yuma Suzuki. De Japanner aast op een transfer, maar wil niet voor zomaar eender welke club uitkomen. Club Brugge en RSC Anderlecht wordt het alvast niet.

Beide Belgische topclubs werden de voorbije weken nog gelinkt aan de spits, maar een aanbieding van zowel RSC Anderlecht als Club Brugge heeft Suzuki geweigerd. Dat meldt Tuttomercatoweb. De Japanner aast op een mooiere transfer en wil naar een andere competitie dan de Belgische verhuizen.

Naar verluidt kan Italië de bestemming worden. Verschillende clubs tonen interesse in Suzuki, maar de namen van die clubs werden niet genoemd. Suzuki wil alvast niet meer voor STVV uitkomen en speelde ook nog geen minuut voor de Kanaries dit seizoen. De Truienaren staan ook niet weigerachtig tegenover een transfer, maar vragen een som tussen de vier en vijf miljoen euro.

De 25-jarige Suzuki brak vorig seizoen helemaal door bij STVV en was in 35 partijen goed voor zeventien doelpunten. Bij STVV heeft hij nog een contract tot medio 2023.