Tissoudali blinkt uit tegen Club Brugge: Het is Real Madrid niet

Tissoudali blinkt uit tegen Club Brugge: "Het is Real Madrid niet"

29-08-2021 20:30
7

Na een moeilijke seizoensstart bij KAA Gent heeft Tarik Tissoudali zich deze week helemaal in de harten van de Gentse fans gespeeld. Tegen Club Brugge was hij nog de grote uitblinker. De Marokkaan was ook niet helemaal onder de indruk van Blauw-Zwart.

Tissoudali was goed voor een doelpunt en een assists, maar maakte het de Brugse verdedigers een hele partij bijzonder moeilijk. "Ik heb veel beelden van hun verdedigers gezien", reageerde Tissoudali bij Eleven Sports. "Zij stappen niet veel uit, ze lopen vooral naar achter in plaats van druk te zetten. Daar maakte ik gebruik van. Ze lieten met telkens draaien naar hun toe en dat is fijn voor mij", konk het.

Club Brugge was voor de partij de grote favoriet en leek ook de drie punten te gaan pakken. Dat maakte echter weinig indruk op Tissoudali. "Club Brugge is natuurlijk een grote club, maar het is geen Real Madrid. Het was dus niet zo dat we niets konden aanrichten. Iedereen kan gewoon winnen van hun. We moeten ook niet naar hun kijken, we moet naar onszelf kijken en uitgaan van onze eigen kwaliteiten. Als je er samen voor gaat, kan je punten rapen dit tegen Club. Dat hebben we vandaag laten zien."