De grote Messi-show: Twee Belgen staan in middelpunt van de belangstelling

De grote Messi-show: Twee Belgen staan in middelpunt van de belangstelling

29-08-2021 10:15
2

Zondagavond is het zover. Dan maakt Lionel Messi naar alle waarschijnlijkheid zijn langverwachte PSG-debuut. Een historisch moment, en dat zal tegenstander Stade Reims geweten hebben. Enkele landgenoten komen dan ook in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Stade Reims is namelijk de ploeg waar Wout Faes (ex-KVO) en Thomas Foket (ex-Gent) basisspeler zijn. Beide landgenoten zullen zich staande moeten houden tegen een waar sterrenensemble, en dat voor het oog van de hele wereld. De partij wordt namelijk met argusogen bekeken.

Zo wist L’Equipe al dat de partij vrijwel meteen uitverkocht was. Op de zwarte markt zou een ticketje maar liefst 1000 euro kosten. Tegenstander Reims werd echter ook overspoeld met internationale persaandacht. Elk nieuwsmedium wou wel eens polsen hoe de Franse ploeg toeleefde naar de match tegen PSG. De lokale politie nam ook al extra veiligheidsmaatregelen om alles in goede banen te doen verlopen.

Voor ons wordt het alvast uitkijken hoe Faes en Foket zich staande weten te houden tegenover al dat aanvallend geweld. Beide spelers worden alvast in de basis verwacht.