Real Madrid met invaller Hazard pakt de leiding in Spanje na zuinige zege

Real Madrid met invaller Hazard pakt de leiding in Spanje na zuinige zege

28-08-2021 23:56
0

Met hakken over de sloot heeft Real Madrid het uitduel bij Real Betis weten te winnen. Door een doelpunt van Dani Carvajal werd het 0-1. 

Het ging in de openingsfase gelijkop tussen Real Madrid en Real Betis. De eerste kans was voor Eder Militao, waarna Nabil Fekir een vrije trap maar net naast het Madrileense doel schoot. Er waren hier en daar wat kansjes voor beide ploegen, al bleven ze zonder al te veel moeite op de been.

Real Madrid dacht na ruim vijftig minuten te kunnen juichen toen Karim Benzema de score opende. Althans, zo leek het. Zijn treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel, tot ongenoegen van de Fransman. Niet veel later viel de goal alsnog en nu was Benzema de aangever. Hij gaf vanaf links voor op Carvajal, die de bal perfect in de verre hoek plaatste.

Gevaarlijk was Real Madrid daarna nog amper. De ploeg van Carlo Ancelotti, waarvoor Eden Hazard net geen kwartier voor tijd mocht invallen, had het geluk dat ook Real Betis geen wapens meer had om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Real Madrid mag zich na drie wedstrijden koploper van Spanje noemen. Sevilla verspeelde eerder op zaterdag punten bij Elche CF.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie