'Twijfels over people management Kompany na aanpak El Hadj bij Anderlecht'

'Twijfels over people management Kompany na aanpak El Hadj bij Anderlecht'

Gepubliceerd: zaterdag 28 augustus 2021 om 21:45za 28-08-2021 om 21:45

De kritiek op Vincent Kompany na de uitschakeling in de Conference League begint stilaan te groeien. De jonge coach van RSC Anderlecht is niet langer incontournable en de fans willen beterschap zien. Onder andere met hoe Anouar Ait El Hadj wordt aangepakt.

Bij Anderlecht was Ait El Hadj vorig seizoen nog één van de lichtpuntjes, maar dit seizoen laat Kompany de jonge middenvelder voorlopig veelal links liggen. Niet naar de zin van de fans, maar ook Ait El Hadj lijkt het zo stilaan gehad te hebben met de werkwijze van zijn trainer.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn er naar verluidt verschillende spelers die zich al vragen hebben gesteld bij de werkwijze van Kompany. Meer bepaald over het people management van hun trainer en de manier waarop hij bepaalde spelers behandelt.

Een voorbeeld daarvan is Ait El Hadj, die donderdag klaar stond om in te vallen en zijn shirt al had aangetrokken. Kompany greep echter in en stuurde hem weer naar de opwarmingszone. Ait El Hadj moest opgepept worden door zijn ploegmaats en zag Mohammed Dauda invallen, een beslissing waar verschillende spelers zich ook wat vragen bij stelden.

Ondanks de werkpunten van Kompany is er nog steeds geen sprake van een ontslag van de trainer. Het bestuur blijft geloven in Kompany en zijn visie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws