Vanhaezebrouck zit met kopzorgen voor partij van KAA Gent tegen Club Brugge

Vanhaezebrouck zit met kopzorgen voor partij van KAA Gent tegen Club Brugge

28-08-2021 23:30
35

Na de Europese kwalificatie moet KAA Gent zondag weer aan de bak en neemt het het op tegen rivaal Club Brugge. Daarin zal Hein Vanhaezebrouck moeten puzzelen. Zo zijn basispionnen Gianni Bruno en Andrew Hjulsager niet beschikbaar voor de partij.

Na de Europese kwalificatie veel lachende gezichten bij Gent, maar in de topper tegen Club Brugge zal het toch even puzzelen worden voor Vanhaezebrouck. Zo zal Bruno er voor de vierde keer op rij niet bijzijn door een blessure. Wanneer hij terugkeert, is nog niet bekend.

Ook Hjulsager is afwezig. De middenvelder raakte donderdag geblesseerd en raakt niet klaar. "We hebben een check gedaan bij Hjulsager, maar er moeten nog scans volgen om te zien hoe ernstig het is", gaf Vanhaezebrouck aan bij Het Laatste Nieuws. Het duo zit alvast niet in de selectie voor de partij van zondag.

KAA Gent kan de punten ook goed gebruiken. Na vijf speeldagen staat het – met een wedstrijd minder gespeeld – op de vijftiende plek. Het sprokkelde slechts vier punten in vier wedstrijden.