Defour: Club Brugge heeft een straat voorsprong op de rest

Defour: "Club Brugge heeft een straat voorsprong op de rest"

28-08-2021 20:44
40

Club Brugge bleef de eerste weken rustig op de transfermarkt, maar heeft de laatste dagen uitgehaald met de komst van onder andere Kamal Sowah en Wesley Moraes. Daarmee heeft het zich gewapend voor Europees voetbal, maar ook de competitie. Dat zien ook Tomasz Radzinski en Steven Defour.

Zaterdag maakte Club Brugge de terugkeer van Wesley nog officieel bekend. Zo ziet het ook een kampioenenmaker terugkeren. Defour is alvast onder de indruk van het werk bij Blauw-Zwart. "Club Brugge heeft een straat voorsprong op de rest", gaf hij aan bij Play Sports.

De kern van Club Brugge is nu ook een pak breder dan het voorbije jaar. "Ze kopen nu in om het goed te doen in Europa, al hebben ze wat pech met de loting. Maar op Belgisch niveau steken ze er ver boven iedereen uit", gaf hij aan.

Bij Club Brugge krijgt Wesley nu de kans om zich terug op topniveau te werken na een zware knieblessure. Dat zorgt toch voor vragen bij Radzinski. "Je bent niet helemaal zeker of Wesley goed kan spelen voor Club Brugge, na twee zware knieblessures op enkele maanden tijd. Het is moeilijk in te schatten of hij hetzelfde niveau kan halen als in zijn eerste periode. Maar de intenties bij Club zijn duidelijk en als hij veel kan spelen, is Wesley sowieso een meerwaarde", besluit hij.