OFFICIEEL: Deli laat Club Brugge achter zich en trekt naar Adana Demirspor

OFFICIEEL: Deli laat Club Brugge achter zich en trekt naar Adana Demirspor

28-08-2021 18:25
5

Simon Deli is niet langer meer een speler van Club Brugge. De centrale verdediger zet zijn loopbaan verder in Turkije. Adana Demirspor is de nieuwe club van Deli. Daar ondertekende hij een contract van drie jaar. 

In de zomer van 2019 plukte Club Brugge Deli weg bij Slavia Praag. In zijn eerste seizoen bij Blauw-Zwart had de Ivoriaan een vaste basisplaats. Deli toonde zich in de Jupiler Pro League en stond ook Europees zijn mannetje. Met Blauw-Zwart veroverde hij de Belgische landstitel.

Ook vorig seizoen was Deli lang een vaste kracht in het team van Philippe Clement. Dat veranderde evenwel na de match tegen KAA Gent eind december. Deli kreeg bij Club Brugge geen speelminuten meer en eind januari keerde hij op huurbasis terug naar Slavia Praag.

Promovendus en ploegaat Balotelli
Nu laat Deli het Jan Breydelstadion definitief achter zich. Bij Adana Demirspor moet hij op 29-jarige leeftijd weer op de rails krijgen. Na 26 jaar speelt Adana Demirspor weer op het hoogste niveau in Turkije. Bij Adana Demirspor wordt Deli een ploegmaat van Mario Balotelli.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie