'Everton hoopt op Luis Díaz, James Rodríguez keert terug naar oude club'

'Everton hoopt op Luis Díaz, James Rodríguez keert terug naar oude club'

28-08-2021 10:36

James Rodríguez lijkt terug te keren bij FC Porto. Everton wil Luis Díaz overnemen van de Portugese club en lijkt Rodríguez in de onderhandelingen te betrekken. De Colombiaan staat open voor een vertrek en kan terug naar Porto.

Dat meldt Fabrizio Romano. Rodríguez speelde tussen 2010 en 2013 voor Porto en de kans is serieus aanwezig dat er een tweede termijn in het Estádio do Dragão bij gaat komen. Het is alleen de vraag of Porto kan voldoen aan de salariseisen van de Colombiaan, die in 2020 door Carlo Ancelotti naar Goodison Park werd gehaald. Nu Ancelotti aan de slag is gegaan bij Real Madrid, lijkt een transfer bespreekbaar.

Everton hoopt op zijn beurt Díaz weg te halen bij Porto. De 24-jarige aanvaller ziet een overstap naar de Premier League wel zitten en het lijkt een kwestie van tijd totdat de clubs eruit gaan komen. De transfers van Díaz en Rodríguez staan los van elkaar, maar een verkoop van Díaz zou Porto wel de nodige financiële middelen op kunnen leveren. Romano doet geen uitspraken over de transfersom die gemoeid is met de transfer van Díaz naar The Toffees.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie