Van den Brom over spitsenkwestie bij Genk: Onuachu blijft mijn eerste keuze

Van den Brom over spitsenkwestie bij Genk: "Onuachu blijft mijn eerste keuze"

28-08-2021 09:15
4

KRC Genk haalde deze week Ike Ugbo in huis. Oorspronkelijk werd de ex-spits  van Cercle Brugge gehaald als vervanger voor Paul Onuachu, maar die laatste is een week voor het einde van de mercato nog steeds in Limburg. Voor John van den Brom is dat alvast geen probleem.

De Nederlandse coach van Genk gaf eerder al aan dat hij Onuachu het liefste van al ziet blijven, ook indien er dan drie centrumspitsen zouden rondlopen. Van den Brom blijft bij zijn standpunt. "Zolang Onuachu hier is, blijft hij mijn eerste spits. Het zou gek zijn om iets anders te verkondigen, na wat hij voor ons allemaal gedaan heeft", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Of drie centrumspitsen niet te veel van het goede is? Van den Brom vindt van niet. Ik wil best met drie spitsen verder, hoor. Na de interlandbreak komt er tot Kerstmis een periode aan met veel midweekmatchen." Mogelijk vertrekt Cyriel Dessers wel nog uit Limburg, zo geniet onze landgenoot interesse uit Spanje. Bovendien mikt hij op een basisplaats, iets wat in Genk moeilijk wordt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie